Transferpers Calortrans CT-3838 PRO (2020)

519,00

Excl. BTW: €428,93

Excl. BTW:
€428,93
Model:
CT-3838 PRO
Omschrijving

De nieuwste transferpers van Calortrans, de Calortrans CT-3838 II PRO. Dit model is de professionele versie van de Calortrans CT3838II.

Deze transferpers is voorzien van een magneet die ervoor zorgt dat de plaat automatisch opent springt na de ingestelde tijd. Ideaal voor grotere oplages.

Calortrans transferpersen staan bekend om de beste persen in de prijsrange met een ongeëvenaarde nauwkeurigheid en gebruikersgemak.

 

Calortrans persen worden al jaren geproduceerd in eigen beheer en hebben vele voordelen:

  • Hoge kwaliteit (gegoten) aluminium hitteplaat
  • Hoge kwaliteit teflon coatingt
  • Een perfecte vlakke warmteplaat
  • Een gelijke warmte en drukverdeling
  • Instelbare druk, temperatuur en tijd
  • Snelle opwarming van de hitteplaat
  • Magnetische opening
  • Een gemakkelijk display
 

De komst van de Calortrans 3838 II pro transferpers zorgt niet alleen voor een modern en robuust uiterlijk, maar is voorzien van een aantal hoogwaardige functies:

Hoge kwaliteit display Het display is volledig veranderd, dat zorgt voor een modern en robuust design. De knoppen zijn gemakkelijk te bedienen zodat je de temperatuur en tijd eenvoudig en snel kan instellen. Tevens voorzien van een teller om de voorruitgang in de gaten te houden. Zacht en simpel te openen De gasveer is vervangen voor 2 gasveren die zorgen voor een rustige opening aan het einde van de opdracht. De nieuwe ‘SmartHandle’ Maakt het gemakkelijker om de pers te openen; zelfs op hoge temperatuur. Meer ruimte onder de onderplaat Extra zorg is er besteed aan het design van het frame. Het is nu extra gemakkelijk om een shirt onder de onderplaat te spannen gezien de ruimte onder de plaat. Ruimere opening De pers kan nu een stuk verder geopend worden dan voorheen, zodat het een stuk gemakkelijker wordt om je textiel te positioneren op de pers, zonder direct in contact te komen met de hitteplaat. Modern en robuust design De laser gesneden onderdelen zorgen voor een extreem sterke pers, in een modern jasje. Veiligheid! Volledig CE gekeurd Het nieuwe model, de Calortrans CT3838 II voldoet aan alle veiligheidsmaatregelen en is volledig CE gekeurd. Buiten de standaard zekering die al in het oude model zat, heeft de pers nu ook een extra veiligheid ingebouwd dat voorkomt dat de hitteplaat overhit wordt.