Silhouette Cameo 4 - Pink (SILH-CAMEO-4-PNK-4T)

319,00

Excl. BTW: €263,64

Excl. BTW:
€263,64
Model:
SILH-CAMEO-4-PNK-4T
Levertijd:
3-4 werkdagen
Omschrijving
SILHOUETTE CAMEO® 4
Met meer snelheid en kracht dan elke andere Silhouette-machine, is de Cameo 4 een desktop-snijmachine voor de moderne maker. Met bepaalde materialen kun je er nu voor kiezen om van een mat te snijden of helemaal matloos te gaan met de slimme snijtechnologie van Cameo 4. U kunt ook rechtstreeks van een rol snijden met behulp van de ingebouwde rolinvoer en dwarssnijder. Knip of schets op tientallen materialen zoals vinyl, karton, stof en meer.
Machine-eigenschappen:
Met de ingebouwde rolinvoer kunt u gemakkelijk opgerolde materialen zoals vinyl en Flex laden en snijden. Met de ingebouwde crosscutter kunt u vinyl of Flex direct vanaf de rol afsnijden. Volledige te benutte breedte van 12 inch (bij gebruik van een snijmat). Snijd tot 3 meter lang (met geselecteerde materialen) Matloze snijmogelijkheden (zie technische specificaties voor volledige details).  3 mm speling voor dikkere materialen.  Automatische gereedschapsdetectie.  Slanke, compacte uitstraling met een schuifdeksel en vederlicht aanraakscherm met achtergrondverlichting.
Draadloos snijden met Bluetooth®-connectiviteit.  Print & Cut registratie mogelijkheid.  Compatibel met PixScan ™
Gedreven door Silhouette Studio® biedt u grenzeloze ontwerpopties om uw projecten te creeeren of vanuit een studio ontwerp aan te passen.


Handleiding te vinden op:
https://www.silhcdn.com/m/d/software-guides/ss-en.pdf