Décopatch Veelzijdig: Decopatchpapier past zich perfect aan de vorm van alle voorwerpen (plat of oneffen) en aan alle materialen (papier-maché, hout, plastic, ijzer, glas, piepschuim, metaal, terracotta, keramiek, kurk, enz.) aan.
FOLIE-EFFECT: Foliedruk is een warmvergulde techniek die het mogelijk maakt om metallic effecten te creëren. Het maakt het gemakkelijker om bepaalde delen van de tekening te benadrukken en verhoogt de schittering van het papier. Na het plakken blijft de folie hetzelfde. Je creaties zijn chic en helder
Eenvoudige techniek: de Decopatch-techniek is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en volwassenen. Stap 1: Scheur of knip enkele stukjes Decopatch papier van ongeveer 2 x 2 cm. Stap 2: Breng de PaperPatch laklijm (niet meegeleverd) aan op het te decoreren oppervlak. Stap 3: Plaats een stuk papier op het geplakte oppervlak en breng er een tweede laag vernislijm over aan. Stap 4: Herhaal het proces door de stukjes papier te overlappen totdat het object geheel of gedeeltelijk bedekt is.
Ecologisch: met de Décopatch-techniek kunt u uw creaties personaliseren en uw oude, beschadigde of ongeverfde voorwerpen meenemen. Nooit meer gooien, je kunt verbouwen (met plezier)
Ontworpen in Frankrijk: Decopatch is een Frans merk van Clairefontaine Rhodia. Gelegen in de buitenwijken van Lyon, is een team van gepassioneerde enthousiastelingen constant op zoek naar nieuwe ideeën om te voldoen aan maatwerk, decoratie en creatieve hobby's.